The new refurbishment project created the basis of company core including collaboration, creativity and innovation. The space built is representation of how they work, keeping the right balance between collaborative open plan area and focus enhancing meeting rooms with addition of quiet spots. To be young innovative team of product developer with add on experience to be able to prototype small scale project in to new office space. As for the main entrance area, by having painted pipe to allocate to be as circuit route demo graph the electronic hardware center. With the minimal extensive of budget, material such as chipboard and painted mural wall added to highlight each specific corner of the office space. Using neutral colored materials, various color palette of paint and carpet tiles to make corporate color palette stand out. Metals such as copper, loose soft furnishing seating and lighting from various styles of collections which combine colors that give a sense of home and warmth.