Elabonta Take Away Shop

The concept is refurbish into tone of contemporary Nordic style, the design is clean and simple, the space creates a clean and spacious space for customer to wait and order. The interior mainly go for neutral material palette to blend harmoniously with the timber paneling along side with the waiting ledge. The warm colour of the homogeneous floor tiles contrast with the blue-white painted tiles prompted the two different space area. Wooden menu blackboard replace the existing commercial menu board and adding mirrored drink menu hang on the column of the waiting area. Three set of angle wall light mounted a long the waiting ledge, adding a decorative warmth light to the space. Display counter is cladded with new timber panel and hold contrast to the painted floor tiles and blend well with the existing white mosaic walls. Shelving behind the ledge, having display of old decorative items adding a rustic element to the space. The color scheme is mainly white base to expand the visual of original space.